Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Proszę przeczytać oświadczenie ,czy wspominają tam o liście intencyjnym i warunkach w nim zawartych .Co do wiedzy to mało osób ją ma i mało kto chce ją pozyskać , podzwońcie to się dowiecie -oczywiście ugoda ISOK może być wtedy problemu brak ale czy ugoda ISOK będzie ,dlatego podzwońcie i odpowiedzcie sobie i innym na proste pytanie Czy ugoda ISOK jest WARUNKIEM KONIECZNYM I OBLIGATORYJNYM aby do fuzji doszło
Już w innym wpisie
- Autor: ~WodyPolskie [94.254.241.*]2018-08-31 13:42
- Dlaczego nie unieważnili przetargu ? Dlaczego przesunęli termin tylko o tydzień ? Dlaczego zarząd Qumaka milczy (mogli przemówić za pomocą artykułu w prasie czy komunikatu Espi )
- Jak ktoś jest odważny zawsze może podzwonić ,w dokumentach jest wiele telefonów do osób kompetentnych ,np.z WódPolskich
- Odpowiedz
- Re: T-mobile Autor: semperfi [93.180.190.*]2018-08-31 13:48
Dobre pytania. Dzwonię!Czy dzwonił - czy dostał dobre czy złe informacje - bo od tego postu już nie napisał żadnego wpisu - może też nie dzwonił semperfi ,JA wielokrotnie dzwoniłem ale to nie mój problem -więc może ktoś odważny zadzwoni i podzieli się informacjami