tobik69

Wszystko co napisałeś to "święta" prawda:)

Podział kasy z partnerem to chyba zawsze jest niepodawany i może mieć zapewne różną wartość. Na pewno S-Ketamina tutaj dla nas i dla spółki jest teraz najważniejsza. Dlatego, że weszła w drugą fazę z jednobiegunówką a zaraz zapewne z 2 biegunówką.
Sama raczej nie niesie żadnego ryzyka bo jest znana od wielu lat, tutaj tylko chyba forma podania się zmieni i CLN będzie jedyny na świecie z inhalatorem. Myślę, że ta umowa a podobno dobrych parę firm jest zainteresowanych (chyan nawet 10), ma szanse wygenerować niezłą kasę. Wieczorek coś mówił o 100-200 mln Euro, niech będzie i tylko 100 to i tak będzie mega temat.

Ostatnio oglądałem na jutubie stary sprzed roku wywiad z Prezesem i powiedział, że export to będzie coś koło 80% sprzedaży jak Salmex wejdzie do całej UE. Ciekawe, że Francji nie ma w umowie do wprowadzenia Salmexu i Celon to chyba sam robi.
Glenmark ma znaleźć partnerów dla 6 projektów, brzmi godnie i nieźle....

Wycena rzeczywiście kompletny kapelusz, ale jak ja wyceniłem na 60-100PLN a Ty 3-6 krotność, to spotkamy się na 100PLN zapewne:)

pozdrawiam

Zrobiłeś jednorazowy zakup, czy cały czas będziesz powiększał pakiet?
Ja teraz zbieram MAB i bez względu na cenę będę dobierał co miesiąc ile się da.

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.