Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Dnia 2018-08-23 o godz. 09:29 ~kalafa napisał(a):
> wykres, spróbuj pójść drogą MM. Bedzie lepij dla wszystkich.
a dlaczego lepiej?
bo MM będzie milczał? - niby to jest jakiś argument, ale dla mnie niewystarczający...
ale przyjąłem twój wpis na chwilę jako rzecz napisaną serio, dlatego zaproponuję coś innego i to od zaraz:
- jeśli od teraz nie będzie żadnegogłupiego wpisu pod moim adresem, to nie bedę pisał do końca dzisiejszej sesji (każdy hejt, zlośliwość czy prowokację werbalną uznam za złamanie umowy)...
i nawet dodam coś jeszcze:
- jeśli dziś kurs nie spadnie ani na moment na 1,5x to milczę do końca weekendu i odezwę się dopiero w poniedziałek...
tak w mojej ocenie wygląda, że moze być, przynajmniej chwilowo, dla wszystkich lepiej...
i nie ukrywam, że cel mam w tym jeden - chcę zobaczyć, kto bedzie tym pierwszym abderytą, który nie wytrzyma i zacznie zaczepiać wykresa...