Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Dnia 2018-08-22 o godz. 07:33 ~Rafał napisał(a):
> Ile to będzie nowych akcji?
>
-Pane Cukerman - Yes dobra interes !!!
-A ile moszna stracić, pane Skarpeta ???
-Moszna tylko zarobić!
-To jaka to interes i kto ma stracić bo to ja mam zarobić?
-Pane Cukerman - wyemitujemy 500 000 000 akcji po 10 groszy..
-To ile ja stracę na druk tego akcja !
_Pane Cukerman - pan zaiwestuje 1 000 000 zloty w 10 000 000 akcji bez prawa poboru jako strategiczny inwestor!
a Ynwestory obejmą za 30 000 000 mln zloty 300 000 000 z prawem poboru!
-To one, te Ynwestory na wojnę idą - pobór do wojska?
_-Pane Cukerman -one idą na pohybel ! Pan ynwestujesz te milion?
_-Pane Skarpeta a kto kupi pozostałe 190 000 000 tych akcja? Bo ja pożyczka 19 000 000 zloty moge dać na weksla pod zastaw za szmat ziemia i jaka to ulica kamienic ale Ja nic nie brać na kredit pod taka akcja!
-Pan - Pane Cukerman dostane bez żadna gotówka 190 000 000 waranta na ta akcja - jak pan sprzedaje pierwsze 10 milion akcja na bananowa to Pan bierz za ten piniądz akcje za waranta ile zmieścisz i znowu sprzedaje, potem opłaca następna pula miliony akcja za waranta, sprzedaje na bananowa, opłaca, sprzedaje.. ...git ?
-Git, git, git! Ferstein pane Skarpeta - Yes Ynteres -no ale ten pierwszy milion to ja mam płacić w gotówka??
A to z Pana konta u mnie można onego miliona wydać -git, ferstein !