Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Ja też mam jeszcze akcje kupione w czerwcu (~31.xx zł). Bardzo mały pakiet w moim portfelu, ale ciągle waham się nie tyle o to czy wyrzucić, a bardziej czy to nie moment na zakupy - grzecznie obserwuje. Bardziej to mam satysfakcje ze swojej analizy przed premierą, że w zasadzie oddaje to czego spodziewałem się po tym wszystkim w kontekście gry. Oczywiście, że taki będzie wodospad na kursie to nie zakładałem (choć przy takich parametrach, FF, spekulantach na gamedev itd. to w sumie żaden problem), ale z drugiej strony dla mnie wycena spółki powyżej 40zł była mocno przesadzona, więc w sumie wyrównało się. Nie mówię, że spółka na taką nie zasługuje, ale mamy dowód że to chyba jeszcze nie ten moment. Natomiast dobre wyniki sprzedaży mogą zrobić cuda.