Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Ja jestem od roku. Najgorsze co możesz zrobić to sprzedać. Byłem na CIG 2 koła do tyłu, dzisiaj jestem 2600 do przodu, ale czekałem na to od listopada, a już dwa tygodnie temu byłem się gotowy poddać. Wystarczył jeden screenshot i jakieś mgliste zapowiedzi nie wiadomo czego. Polska giełda jest dziwna. CFG ma bardzo dobrą grę i nawet jeśli nie będzie dobrej sprzedaży jutro to będzie długookresowo dobra sprzedaż, tego jestem pewien. Cierpliwość popłaca. Do 48 może wzrosnąć w 3-4 dni po tym jak PW pokaże dobre wyniki. Gorzej mają Ci co weszli pi 51, tutaj może być ciężko. Ale powrotu da 40-46 spodziewałbym się w miarę szybko.
Ja osobiście czekam na 27 i dokupuję :)
Natomiast na przyszłość dobrze się zastanów jakim jesteś graczem. Ja już wiem, że takim, który musi mieć różne firmy. Owszem na jednej firmie mogą być największe kokosy, ale też największa strata i na pewno największe nerwy. To jak gra w ruletkę. Ja byłem po prostu pewien, że po dobrym ocenach na Metacritic będę widział CFG po 80 zł. Myślałem, że mi się system spie..lił jak zobaczyłem spadek o 25% w czwartek. To kompletnie bez sensu. Niejeden developer marzy o 79 na Metacritic.