~aa2

Nie chcę Cię rozczarować, ale z moich obserwacji wynika że wzrost grupy za ostatnie 7 godzin to 190 czyli 27/godzinę czyli ok. 650 osób/dzień. Wzrost za ostatnie 3 dni ok.1800 czyli ok. 600 osób/dzień, więc gdzie ten błyskawiczny przyrost?. Powiem to co już nie raz napisałem ( to moje prywatne zdanie, mam gdzieś czy pasuje ono innym) PD to nie gra typu HF, czy FP gdzie sprzedaż będzie wyśmienita w pierwszych dniach, nie spodziewam się tu efektu ," WoW", nie stawiam na powtórzenie sukcesu HF. Mam akcje i się ich przed premierą nie pozbędę, CFG to 10% mojego porflela, dlatego że biorę pod uwagę ryzyko nie tyle porażki sprzedażowej a tego że rynek oczekuje kilkuset tysięcy w tym roku a moim zdaniem nie ma na to szans. Dlaczego trzymam akcje? Bo mam nadzieję że się mylę i rynek przyjmie ciepło sprzedaż, nie ryzykuję wiele przy 10% w portfelu, na ewentualne straty już dziś mi Ultimate i TSG zarobiło. Dlaczego nie uważam że sprzedaż będzie rewelacyjna? 15k grupa, zainteresowanie na YouTube. Natomiat wierzę w dłuższym terminie, wydaje mi się że PD jest grą typu LS gdzie sprzedaż systematycznie i powoli rośnie. Co mnie do tego przekonuje? Pozytywne przyjęcie przez youtuberów i społeczność, trudno znaleźć niezadowolenie. Turówki to nie fps czy rpg, jak by na to nie patrzeć to nisza mająca gorących zwolenników ale jednak nisza. Trzymam mocno kciuki za premierę.

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.