Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
ceje
Wywołałeś mnie imiennie do tablicy - więc jestem :). Masz PESEL podobny do mojego, i ' znamy się ' tak długo, że nie
mogłem Ciebie zlekceważyć. Jak się domyślasz, wchodzę tu teraz z obrzydzeniem :(. Zrobił się z tej strony ul.
Zaroiło się od dzikich pszczół, które latają na dopalaczach / z domieszką trutki na szczury? /.
Jeden będzie Ci przysięgał, że jak bum-cyk-cyk, za chwilę będzie 0,80. Drugi, da się pokroić za to, że widzi na horyzoncie
c/wk 18,25. A co mamy ? Prawdę, którą znają chyba tylko D., i która - jak zwykle, leży gdzieś po środku.
Siedzisz na papierze b.długo, chociaż nie tak długo jak ja:). Przetrzymaliśmy ostatnią lawinę. To co nam szkodzi przeczekać
Walne? Po nim okaże się, " czy będzie zysk, czy w pysk ".
Powtórzę to, co napisałem na stronie Famuru. D. to kategoria ludzi, którzy wycisną sok z kamienia, i ukręcą bat z goowna.
Moim zdaniem, nie pozwolą, żeby ' rynek ' wysłał ich 65% do piachu. Są na to zbyt cwani, i zbyt pazerni.
Przy cenie np. 0,50 - ich kawałek tortu jest wart tylko ok. 5 mln. Ale przy cenie 10,00 - to jest już 100 mln.
I co ? Nie pogłówkują nad drugim wariantem :). Do tego jest też konieczna zmiana szyldu. Bo ich przerośnięte ego,
nie zdzierżyłoby, gdyby cena znienawidzonego przez nich Kopeksu, była wyższa, niż ich ukochanego Famuru / stąd Primetech /.
A poduszka podatkowa kusi, bo tu można zaoszczędzić naprawdę grubą kasę. I trzeba to robić w miarę szybko, bo są
ograniczenia czasowe. Oczywiście, po opchnięciu PBSz, to będzie tylko wydmuszka. Ale do takiego jajka niespodzianki,
można wpakować jakiś zgrabny start-up - i " hulaj dusza, piekła nie ma ".
Poczekajmy...