Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Dnia 2018-08-08 o godz. 10:42 mul_roboczy napisał(a):
> Wykresie wykresie myślisz, że nikt tu nie czytał twoich chamskich odpowiedzi i insynuacji dotyczących innych użytkowników forum ?
> > Dobrze, że podbijasz skasowaną treść bo sam jej nie zapisałem a powtórzyłbym wielokrotnie w stosunku do twojej osoby pomimo, że do innych odnoszę się z kulturą i jak nóż wielokrotnie pisałem nie bawią mnie pyskówki z tobą ale ty jak dziecko cały czas szukasz zaczepki, żeby później próbować wykorzystać ciut bardziej emocjonalne podejście przeciwnika.
> > Produkuj się produkuj trolu bo sytuacja powoli zaczyna Ci się wymykać spod kontroli.
a pokaż choć jedną moja taka odpowiedź, która byłaby bardziej chamska od twoich...
ty i kultura? - to antonimy...
no i dalej masz problemy z ortografią:
co tu miało być, panie rzekomo kulturalny:
"...do innych odnoszę się z kulturą i jak nóż (???) wielokrotnie pisałem..."?
co za "nóż"? miało być "już"? znowu babola palnąłeś...
a nóż to się w kieszeni otwiera, jak czyta się twoje bzdury...
ty nawet słowa "troll" poprawnie napisać nie umiesz...
nie ja szukam zaczepki, ale odpowiadam na twoje - miałeś szansę na męskie i honorowe załatwienie sprawy, ale wybrałeś inaczej, więc teraz nie wypłakuj się...
1,49... - to tobie sytuacja wymyka się spod kontroli...
kupiłeś i naganiałeś, a masz wtopę i mój śmiech...