~wykres

Dnia 2018-08-06 o godz. 18:51 mul_roboczy napisał(a):
> Zrozum, że nie jesteś sam na forum, ciebie mogą nie interesować moje inwestycje jednak ja lubię wymieniać się spostrzeżeniami i dzięki temu np z elemelkiem udało się kilka razy ciekawie wytypować czarnego konia.
> > Nie wiem czy pamiętasz ale kiedyś proponowałem Ci Polimka ? Wówczas był bodajże po 3,5 , nie byłeś zainteresowany choć wcześniej prosiłeś o jakieś propozycje, mogę zrozumieć - urósł do 4,7.
> > Elemelkowi wskazałem do zainteresowania się Trakcję gdy była w przedziale 2,5x 2,7x dzisiaj 4,7x.
> > Oczywiście nie zawsze trafiam bo z datą też liczyłem na szybszy zarobek. No ale cóż, przynajmniej fundamenty ma zdrowe i płaci dywidendy więc nawet jeśli miałbym siedzieć tu rok to przypuszczam, że nie zbiednieję.
> > Trzeba się czasami nauczyć słuchać a nie tylko podbudowywać swoje ego.

a czy ja zabraniam ci wymieniać sie spostrzeżeniami z kimkolwiek? wymieniaj się do woli...
ty jednak chyba nie rozumiesz istoty forum - to jest forum dla wszystkich, a jeśli chcesz gawędzić z wybranymi forumowiczami, to umawiaj sie na priv i gadaj tam sobie do woli...

polimeks mnie nie interesuje - wiele lat temu sporo na nim zarobiłem, ale teraz widzę lepsze okazje i nikomu nie zabraniam wchodzić w polimka czy zachwalać go...

twoje trafienia mnie o niczym nie przekonują - jesteśmy na wątku daty, a tu masz same pudła...

co podbudowywania ego, to ty próbujesz to robić w polemice ze mną, ale wciąż bezskutecznie...

ja znam swą wartość i dlatego celowo czasami wystawiam się, na kpinę czy agresję, by zobaczyć, kto jest forumowym abderytą, a kto ma klasę i coś do powiedzenia bez hejtowania...

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.