Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Dnia 2018-08-06 o godz. 18:25 mul_roboczy napisał(a):
> A czy ja mówiłem, że kupiłem na dołku a sprzedałem na górce ? Znów starasz się przypisywać komuś nie jego słowa. Na Krezusie zagrałem dokładnie trzy razy nigdy nie zostając z papierem na dzień następny. Zysk pomiędzy 3 a 5% w zupełności mnie zadowalał pomimo, że dzienne wahania kursu wynosiły od 5 do nawet 20% różnicy. I grałem dokładnie ze względu na tak duże wahania i bdb płynność.
> > Dlatego data mnie trochę przymula ale z drugiej strony są wakacje i trzeba trochę odpocząć od stresu.
a czy ja mówiłem, że piszę za kasę?...
więc nie dziw się, ze "kto mieczem wojuje, ten od miecza..."
ja tylko po twojemu, ale zręczniej odbijam piłeczkę...
nagle zapomniałeś, ile to rzeczy wypisywałeś, które jako rzekomo pisałem?...
nie interesują mnie twe inwestycje i wszystko, co o nich piszesz moze być prawdą...
ale tylko może...
niekoniecznie jest - bo rzecz jest nie do zweryfikowania i nie ma nawet zainteresowanych to weryfikowania twych zmyślonych czy prawdziwych inwestycji
no i kto nieustannie jest narcyzem wypisując rzeczy, które nikogo nie obchodzę w stylu:
" Dlatego data mnie trochę przymula ale z drugiej strony są wakacje i trzeba trochę odpocząć od stresu"...