Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Jeszcze trochę a polubię tego faceta o niku 123456, nawet w poniedziałek.
Chcę się dalej pobawić w te gierki słowne, więc odniosę się to tego cytatu:
"Sam mam akcje ale nie pieje z zachwytu i nie pisze ze przełamalismy trend spadkowy kiedy go nie przełamaliśmy. O tym jest dyskusja. Dla mnie poki co na razie to jest korekta wzrostowa w trendzie spadkowym a jak przebije 9 to wtedy sie zobaczy co sie wykluje"
Do prowadzenia tej zabawy dalej muszę mieć jednak jasną odpowiedz 123456
Co to twoim zdaniem było ten wzrost od poziomu 8.55 z dnia 21.11.2016 do poziomu 15.80 z dnia 13.02.2017.
No i tu ma facet problem i to problem poważny, a jakże.
Ciekawe jak odpowie.
ale niezależnie jak, to i tak go pozdrawiam, wszak każdy może twierdzić, że zna się na AT, nawet kiedy się nie zna.
chodzik księżycowy