~ciekawe

Dnia 2018-08-04 o godz. 12:32 ezpz napisał(a):
> Jeżeli wierzyłeś w sukces agony, to przestań inwestować w tę branżę, bo się kompletnie nie znasz na grach. Po pierwszym trailerze waliło od tamtej gry tandetą.

Ano waliło tendetą i symulatorem chodzenia, ale sądziłem ze kontrowersja , brutalnoscia i golizną nadrobią . Jak się okazujesie okazuje nardobili tylko na zainteresowaniu i likesach w filmikach i np. na steonie FB AGONY i tyle. Agony kosztowałoze 3-4 MLn PLN na chwilę po debiucie który nie był aż tak Kiszkowaty ( bo spzrdali pewnie ze 40 K sztuk kopiiw krótkim czasie) poszły infa o problemach finansowych studia. TO daje do myślenia jednak. Mi też potwierdziło na bank ze HYPE budowane tylko na Kontrowersji i brutalnosci to nie wszytko to taki Kolejny po HARTRED przykład ze GRa musi mieć cos wiecej do zaoferowania żeby sie naprawde DOBRZE SPRZEDAĆ .

I teraz dochodząc do PD ----ogladajac jego GAMEPLAYE nasuwa mi sie jedna reakcja ----jest NUDNO akcja toczy sie niemrawo , najwieksza część poswiecamy na chodzeniu, Zagrozeń dla naszej EKIY praktycznie nie ma. Widziłęs kiedys XCOM? nawet to XCOM z lat 90 tych? tam od akcji AZ kipiało --fakt ze to też była turówka ale gra była DYNAMICZNA i trudna . NIe raz juz po paru ruchach jakis OBCY poterfił wywalic w powietzre Pół twojej EKIPY , nie raz jakis PSIONIK potrafił pzrejac twojefgo zawodnika i jego rękoma rozwalać TWOICH zziomali których rozwijałes pzrez długie godziny, nie raz Obcy pzreprowadzali wielkie ataki otaczając twoich ludzi.

CZy tu TO widzisz? Ja nie widze tej dynamiki , chodzisz chodzisz rozwalasz "pzreciwników podszywajac sie pod swojakow" i gdyby nie wprowadzenie tych " sesji AKTYWNOSCI" pzreciwników jak juz jakis cel realizujesz to w OGÓEL to byłoby jak SYMULATOR CHODZENIA W TUrÓWCE. ale nawet jak aktywnosć jest to przy odpowiednim ustawieniu rowalasz pzreciwników jak chcesz majac dodatkowwo jakies WSparcie z BOKU w postaci snipera czy koleżki z granatami dymnymi itp.

Moze i jestem subiektywy ale ogladajac 40 MINUT gameplay z PD nie widze tam dynamiki walki i tego że w kazdym momencie mozesz byc zagrozony jak to było np w SERII XCOM---to tak jakbym nie grajac w szachy patrzył sie na rozgrywake w nia ---

Grafika SPOZ ale akcji mało duzo za mało napiecia mało duzo za mało --ocpji wyboru agentów za duzo jak na tak małodynamiczna rozgrywke za duzo OTOCZKI za mało akcji dynamiki i FUNYU z rozgrywki.

To jest moja ocena PD po paru gameplayach które trwały np 30-40 minut jakie odniosłem.

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.