~wykres

nie kuś losu...
chcesz być wyśmiany?...
5 dywidend, a kurs tylko spada... ;)

miałem fajny wyjazd, a potem z upału zrobiłem sie leniwy...

poza tym - co tu pisać?
wciąż to samo - drobnica mieli kursem, a od czasu do czasu ktos skorzysta z okazji i wywali
czekam, az zacznie sie coś dziać...

wciąż taniocha , a nikt daty nie chce

miały byc zakupy i wzrosty po dywidendzie, a jest flauta i marazm...
dziś największe transakcje po najnizszym kursie intradejowym...

ale katatymicy bedą sie łudzić i pocieszać pisaniem o "zaniżaniu kursu przed odpałem"
1,54... - kurs osiada grawitacyjnie

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.