Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Tylko ze Farme masz na hype patriotyczno-piłkarskim. Ludzie kupują bo im się wydaje ze wygrają wojnę Polsko-Ruską - oczywiście gra się w Polsce sprzeda- ale Polska to nie centrum wszechświata jakby wielu chciało..
PhantomD widziełem nawet na jakimś filipińskim serwisie growym - co pokazuje na globalne możliwości tytułu.
Farma - duże ryzyko - bo juz teraz jest na celowniku opinii krajowej, CFG - małe ryzyko- nie ma hype, tytuł znają nieliczni. Ale jak wybuchnie...to urwie skale :P.
Oczywiście sam mam Farm pod WW3 ale ja sprzedaję przed premierą właśnie na Polskim Hypie. CFG trzymam na po premierze, ba może na LT.