Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Żebym ja wiedział wcześniej z kim mam do czynienia, niestety za młody byłem i nie zdawałem sobie sprawy w jak prosty sposób można bezkarnie odstawiać fikcję na giełdzie w państwie bezprawia. Tak sobie myśląc chyba odżałowałbym na tę chwilę wtopioną kasę, jeśliby zakopali się z nią sami rychło do piachu. Może nastąpiłoby opamiętanie innych próbujących w podobnym stylu zarobić :) Na pewno życzę im serdecznie, aby nie mieli satysfakcji ze swojego zarobku. Ale jak będzie, tego nie wiem, liczę tylko że jakaś sprawiedliwość prędzej czy później nastąpi. Popełniłem błąd, ale nie stanowi on dla mnie problemu czy zgryzoty, daje tylko życiową nauczkę na przyszłość, dystans do otoczenia i tego co kto pisze, mówi czy robi. Nie rozumiem ludzi, którzy obrażają innych za swój światopogląd. Czyżby chodziło o konflikt interesów?