Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Nie żartuję; lubię zimne piwo i lubię biegać, a w niedzielę jak zrobiłem w 9h40min 220km na rowerze szosowym to też nieźle się urobiłem.
Ale na poważnie:
Też się łapię na tym, że patrzę na apkę z indeksami co pół h - to też nie zdrowe i bez sensu.
Szczególnie, że nie robię kółek tylko mam Celinę longterm.