~rf-

na forum QMK tego nie ma co pisać, ale tutaj można. Zarobić można było, sam byłem - z perspektywy widzę, że za szybko wyszedłem i wróciłem tutaj.
To co teraz odstawili to ewidentna manipulacja. Nawet jeśli przyczyną był spór QMK z T-Mobile...to info znali od dłuższego czasu, a opublikowali w nocy przed walnym. Celowa manipulacja. Dzisiaj kurs się broni i ludzie biorą to jako "tanie akcje" i nie mówię, że nie pójdzie do góry, ale ciekawe co będize się działo do 4 września. Tyle o QMK.

P24 się umacnia, ale nadal nie mamy ciągu :/ Tu potrzebaby zebrać po kilka pięter przez kilka dni by rynek dostrzegł ten papier. Mówi się o tym, że trzeba zniechęcić rynek by ogon nie przeszkadzał w wysokich lotach, ale to chyba nie ten scenariusz. Spółka jest zapomniana, jest tu dosłownie kilku-kilkunastu graczy, którzy mają mniejsze lub większe zaangażowanie i nikt nie czeka na nasze akcje. Boję się tylko, ze tutaj w ogóle nie ma na co czekać, a my łudzimy się, że to jeszcze kiedyś będzie coś warte. Raporty pokazują, że osiedlowy warzywniak lepiej sobie radzi, więc albo tu będzie jakaś petarda w akcjonariacie, albo po prostu będziemy szorować po dnie tak jak teraz... szkoda.

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.