Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Ja mam to kupione pakiet 5tys chyba w 2014-15 za stawkę niecałych 0,60zł. Wtedy też była nagonka niemniejsza na Sferę i kurs spadał o 50% od debiutu. Spółka wyszła na swoje a dofinansowanie wywindowało oczekiwania. Mimo że dalej na rachunku u mnie wisi ponad 100% zysku... to liczę na dużo więcej. Nie sprzedałem po 3zł i nie mam zamiaru teraz. Ci ludzie wiedzą co robią i ja im ufam, mają czas do 2021 na realizację zadania jestem od 3 lat i mogę poczekać kolejne 3. To nazywam inwestowaniem a nie spekułą naganiaczy