Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Dnia 2018-07-20 o godz. 20:28 mul_roboczy napisał(a):
> Hahaha powiedział komentator każdej możliwej aktywności na forum. Bzdury to ty często piszesz i niestety na każdym kroku to potwierdzasz a to katatonii, a to niby o frustracje a to o tym że ktoś sprzedał w trakcie sesji 1000 akcji. Jak chcesz rozmawiać poważnie to się trochę ogarnij i nie rób że mnie głupka ! Bo nie będzie zgody a ostra walka
to, co ty uważasz za bzdurę, niekoniecznie jest bzdurą dla innych, ale możesz moje wpisy traktować jako bzdury
ale nie kompromituj brakiem czytania ze zrozumieniem...
bo skoro nie odróżniasz katatonii od katatymii - jak z toba dyskutować?
nie muszę robić z ciebie głupka - sam się czasem dobrowolnie w to miano wpisujesz...
a po co - tylko ty to wiesz...
ja nie oczekuję tu jakiejś twej zgody, a ostra walkę merytoryczną, taką prawdziwie ad rem, chetnie podejmę...
ty na razie, podobnie jak wielu wcześniej, próbujesz potargać mi sznurówki...
moja sugestia:
chcesz rozmawiać merytorycznie - wpierw oczytaj się w spółce i dzisiejszych postach foxa...
na pewno nie będzie to dla ciebie czas stracony...