Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Ok zmieniłem zdanie jesteś jednym z najlepszych troli na forum bankiera piszesz wyszukanym językiem i czasami ( nie licząc dla mnie głupiego komentowania każdego ruchu na akcjach) merytorycznie. Ale gdybym nie siedział tu długo zapewne bym Ci uwierzył tak jak wielu ludzi wierzyło chodzikowi-księżycowemu, kolorowemu wiatrowi czy też ostatnio polonezowi as dur ( Ty o ile się nie mylę również używasz wielu nicków) który jak dla mnie jest genialnie przygotowany merytorycznie z AT jednak wykorzystuje to dokładnie do swoich celów wprowadzając drobnych w błąd. Reasumując Urzekła mnie twoja historia, na dacie nie mam jakieś wielkiej straty więc nie obawiaj się, że piszę urażony czy zdenerwowany. Lubię podejmować polemikę a im jest na wyższym poziomie tym ciekawiej ( zabawa z niejakim TVN na forum Polimka troszeczkę obniżyła moje loty hahaha). Co do daty czy nie zgadzasz się z moimi wyliczeniami ??? Tak merytorycznie proszę bez pisania epopei spółka z samych dywidend przy wartości akcji np 1,20 spłaca cały zainwestowany kapitał w 4 lata a inwestorowi dalej zostają akcje które przecież też mają wartość ! Chciałbym znaleźć jakiś odpowiednik tak intratnej inwestycji finansowej ale jakoś nic mi do głowy nie przychodzi.