Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Dnia 2017-10-05 o godz. 19:18 ~jozef52 napisał(a):
> witam, nie jest to pierwszy broker z którym podjąłem współpracę, muszę przyznać że jestem miło zaskoczony. Specjalnie po paru transakcjach zleciłem wypłatę środków, które szybko wróciły do mnie na konto bez jakikolwiek pytań. Kontakt ze specjalistą jest płynny i nie jest to jedyna możliwość otrzymywania od nich informacji co dla mnie jest dużym ułatwieniem jeśli chodzi o rynek forex, na którym najczęściej działam. Zobaczymy co będzie dalej, jak na dzień dzisiejszy jest to jeden z najlepszych firm z jakimi miałem do czynienia
1 wypłata jest ok ,ale poczekaj dalej