~Dim

Jak by pan Optimianin był w kontakcie z sądem to jeszcze sprawa informacji na temat ZWZA i tej potencjalnej dywidendy. Zamierzałem się wybrać w poniedziałek ale obfite opady deszczu mnie zniechęciły gdyż w deszczu nie lubię podróżować.

Odnoście tego co pan powiedział: "Mam nadzieję, że sprawa już wkrótce się skończy pozytywnie i negatywne emocje opadną."

Gdyby główny akcjonariusz nic nie zainicjował to nikt do niczego by się nie śpieszył i akcje byłyby tam gdzie były. Negatywne emocje to nierównowaga stanów energetycznych. Ja w tej sprawie widzę chiński zlepek znaków oznaczających "kryzys", jeśli dobrze pamiętam składa się z dwóch: "niebezpieczeństwo", i coś w stylu "nowe możliwości".

Jeśli się pan czuje zestresowany to mam dla pana nie najlepsze wiadomości:

"An Unconventional Perspective on Heart Attack

In an article published last December 2014, I featured Dr. Thomas S. Cowan who gave us a different perspective on how heart attacks occur. He said that a heart attack occurs not because your coronary arteries are blocked, but rather it is caused by an imbalance in the parasympathetic and sympathetic sections of your central nervous system.

Stress is a major reason for the imbalance in your central nervous system. When you experience chronic stress, an emotional sensor will activate your sympathetic nervous system. When your parasympathetic nervous system does not compensate for it, this will result in an unexpected release of adrenalin, a hormone that breaks down the myocardial cells, affecting the blood flow needed by your heart. Hence, a heart attack occurs."

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.