Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
lubię czytać, jak jestem odmładzany... ;)
i lubię czytać, jak wyrażasz to fałszywe wspólczucie... ;)
ale chyba wiesz, gdzie to mam?...
a to, że piszesz, iż kupujesz, wcale nie znaczy, że kupujesz...
klawiatura wszystko przyjmie...
ja nie naganiam na spadki - to twoja interpretacja, ale to akurat twój problem, mnie to nie interesuje...
nie masz obowiązku czytania tego, co piszę, a skoro czytasz i tak nerwowo reagujesz, znaczy boisz się mych wpisów...
bo inaczej byś je zwyczajnie ignorował, kupował i sprzedawał akcje, nie zwracając na mnie uwagi...
i jakiś hipokryta jesteś, bo ja tu wobec nikogo wulgarnie ani agresywnie nie piszę, a do mnie tak piszą, by odreagować zniecierpliwienie, frustrację i - przede wszystkim - brak merytorycznych kontrargumentów...
a skoro tak na rękę ci jest niby moje pisanie, po co się tak emocjonalnie wypłakujesz?...
te ilości nawiasików pokazują, do której klasy chodzisz czy że jesteś z rodziny janka?... ;)