Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Norbert: Dzięki za porady.
Do dnia dzisiejszego wydałem 13000 PLN na akcje. Ogólnie utopiłem około 500PLN, więc chyba nie najgorzej, uwzględniając ostatni okres spadkowy na giełdzie i fakt, że jestem początkujący.
Mam w portfelu 9 spółek.
MBank - to chyba była zła decyzja. Spadek o ok. 8%.
PKNOrlen - niewiele zainwestowałem. Nie liczę na cuda, ale poczekam kilka miesięcy na rozwój sytuacji.
MWTrade - no niestety, tutaj utopiłem z 7%. Póki co trzymam.
ABC Data - lekka strata, ale myślę, że się odbije.
ERBUD - dokupiłem sporo akcji po 15,15. Liczę na zysk rzędu 15-20% do końca roku.
KGHM - jestem na zero.
CI Games - W okolicach zera. Jeśli spadnie poniżej 0,8, lub wzrośnie do 1,0 chyba sprzedam.
JSW - raz w górę raz w dół.
ZEPAK - wczoraj zainwestowałem 1500PLN. Myślę, że jest duże niedowartościowanie.