Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
W pismach kierowanych do mnie sąd powołuje się na sygnaturę 4919/18/148. Spółka odmówiła wniesienia opłaty za mój wniosek, więc żeby nie przeciągać o kilka tygodni te 300,- PLN jednak zapłaciłem, ale w piśmie skierowanym do sądu wraz z dowodem wpłaty zwróciłem uwagę, że to spóła powinna te opłaty pokrywać, tak jak pokrywa wszelkie koszty za głównego akcjonariusza. Mam nadzieję, że sąd to uwzględni i Pan również odzyska wydane pieniądze. Wygląda na to, że sprawa zmierza powoli do końca - oby szczęśliwego. Jeśli będę miał jakieś nowe informacje napiszę na forum.