Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
w wylewaniu żałosci to ty tu jestes nr1 chciałem tylko pokazać o jaka kase tu idzie,a ty ogórze buczysz tu bo spadło parę groszy i podbijasz temat z gosciem który pisze że spółka to śmieć,jak to mówią trol karmi trola,selvita od ponad 3 lat i tu od paru miechów ze srednią 2,80 szt.i bez zadnych kółek ja na chleb mam, zarobiłem gdzie indziej ,a u ciebie ta średnia wysoka bo sólka 1 rok temu kosztowała grubo ponad 6-to dlatego tak skomlisz dziubasku,o osmieszanu to ty lepiej nic nie wspominaj -chciałeś sciagać gosciowi kt óry stał z 15k na kupnie no powiedz jak to się robi no chyba że taki spec od curtisów leci z paketami poza rynkiem ha ,ha