Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Na WZA jeszcze nie byłem (z nad morza do W-wy jest kawałek), byłem w kilku Radach Wierzycieli (w upadłościach), ale wiem że to co innego. Co do wizyty Zagórskiego w Sokółce, plany ambitne, ale myślę, że podłączenie szkól oraz instytucji administracji państwowej do sieci szerokopasmowej jest konieczne i będzie to zrealizowane (są/będą na to środki), a infrastruktura MSS będzie finalnie częścią sieci ogólnopolskiej. Myślę, że my akcjonariusze Hypka na tym nie stracimy.