Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Dnia 2018-06-29 o godz. 08:51 ~jimmy napisał(a):
> Jeśli masz akcje GLG to obyś miał rację. Tego życzę. Ja narazie przyglądam się sytuacji, mam sentyment do GLG, bo zarobiłem tu trochę pieniędzy.
oczywiście że mam.spore ryzyko ale spora szansa nadprzeciętnych zysków.mnie jest wszystko jedno czy spółka bedzie rządzic apollo i jacyś smieszni inwestorzy ze stowrzyszenia czy GLG.społka jest na takim etapie że zaczyna sie o nia walka.kto ja wygra jest mi obojetne ale uwazam ze da się na tym zarobic