Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Biedną Grecję zniszczył zachód, bo jak przyszło do oddawania, powstał potężny problem, dlaczego nie umorzą tylko chcą z powrotem pieniądze. Argentyna znów wyciąga rękę po 50 mld $, za jakiś czas znów usłyszymy, że ich zniszczył zachód.
Ja mam jedną prośbę odnośnie za nim skończymy jak Grecja i będziemy pluć na zgniły zachód, że nastał taki czas w Polsce, że Grek mógł nam pozazdrościć iż Polakowi państwo buduje 100 tys darmowych mieszkań, ba nawet je wyposaży w sprzęt agd, wyremontuje i już przeszedł w sejmie projekt, będzie na nich płacił czynsze, teraz 800 mln rocznie a docelowo 2,5 mld zł. Nie możne być tak że patologia albo cwaniak który pracował 15 lat w Anglii, dostanie mieszkanie i będzie musiał za nie płacić czynsz, to wielce niesprawiedliwe.Już nie wspomnę o 500+, wyprawkach, wcześniejszych emeryturach, darmowych lekach, darmowe emerytury dla dzieciorobów i jeszcze 20 innych darowizn o których się dowiemy przed następnymi wyborami.
Jak sądzicie za czyje to są pieniądze? Nie to nie z naszych podatków, nikt mi nie wyliczy, że z uszczelnienia podatków zyskaliśmy 50 mld zł rocznie. A dodam tylko jak PiS przejmował rządy po PO to gospodarka była w ruinie.