polonez_as-dur

Możesz sobie uważać moje wpisy za bełkot, ale nic nie zmieni faktu, że jestem jednym z najlepszych analityków technicznych na forum Bankiera.
dzisiaj we wtorek 26 czerwca, powiem ci gościu tak:

1. Na szerokim rynku trwa odreagowanie, czyli korekta.
Pytanie brzmi, czy wiem jaka to korekta, a odpowiedź z mojej strony jest taka .... wiem !
2. Jeszcze w tym tygodniu, korekta ta się zakończy i tak jak pisałem, rynek przejdzie do mocnego impulsu spadkowego.
3. Widać, że na akcjach BOŚ nie ma popytu, a sam, zresztą chwilowy brak podaży nic tu nie zdziała.
4. Na Bosiu już o tym wiedzą i czują pismo nosem, więc wyprzedzają to co nieuchronnie czeka szeroki rynek, czyli spadek.
Dlatego BOŚ już dzisiaj zaczyna spadek, a ponieważ volumen jest niewielki, spodziewam się luk spadkowych.

Możesz sobie więc moje wpisy uważać za bełkot, mnie nic do tego, bo taki nieudacznik, na domiar niedouczony, zapakowany zapewne w te akcje po czubki kokardek, nie jest dla mnie partnerem do rozmowy. Jak wspominałem na tym forum nie raz, mój golden retriver wie więcej o AT niż takie, nie wiadomo co.
Moja analiza techniczna nie może być już dokładniejsza, osiągnąłem w niej wszystko co było do osiągnięcia. Reszta to ludzkie emocje.

trzymaj się i to mocno

chodzik księżycowy

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.