Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Nigdy nie przedstawiałem tu żadnych „moich” prawidłowości.
Jak już, to pytałem o dowody na te, które przedstawiał ten gość.
Jest to zrozumiałe dla każdego, kto jako tako rozumie gramatykę języka polskiego.
Dla każdego czytelnika o IQ większym niż IQ wołu piżmowego NIC nie mogło wynikać nic z "wpisu" na 6 słów, nie popartego niczym, a to, ze wracasz do niego po takim czasie i łączysz z ostatnią pakietówka świadczy, że każdy kto podejmuje polemikę z Tobą musi mieć ciężkie defekty pod kapeluszem lub być bezrobotnym od dekady.
Twoje wpisy nie różnią się niczym od zajawek na wszystkich portalach, mających na celu tylko podbijanie ilości wejść, banerowania, nabijania odsłon reklam ew. jątrzenie i tak w kółko.
"Bardzo proszę. Słów aż nadto".
https://www.bankier.pl/wiadomosc/NEWAG-S-A-Informacja-o-transakcjach-osoby-blisko-zwiazanej-z-osoba-pelniaca-obowiazki-zarzadcze-7598412.htmlhttps://www.bankier.pl/wiadomosc/NEWAG-S-A-Informacja-o-transakcjach-osoby-blisko-zwiazanej-z-osoba-pelniaca-obowiazki-zarzadcze-7598412.html
Tak jest. Bo jak wszyscy wiedzą, ty masz na telefonie tych z zarządu.
I wiesz, kiedy trwa akumulacja/dystrybucja, a nie np walenie w dzwona przez grubasów z rozliczaniem transakcji, co może były tylko np. tarczami podatkowymi za poprzednie lata (?) :)
Każda opcja możliwa, ale ty wiesz która.
Wszystko wiesz i widzisz, tylko 5 lat minęło, a ty dalej nie wyszłeś na zero.
O ile w ogóle posiadasz choćby 1 akcję tej spółki ...
Niniejszym oficjalnie kończę "dyskusję" z tobą na tym forum bo mam potrzebę zmiany kapelusza :))