Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
No i jestem spowrotem... po roku ..na tym samym poziomie. Razem z Wolfem i garstką czekaliśmy na emisję i widzę, że nic się nie zmieniło. Oczywiście, teoretycznie emisja jest bliżej, ale tryb (tempo) jej wprowadzenia jest mocno zastanawiający, wiec także poddaję pod wątpliwość sens ekscytowania się tematem. Wiemy, że papier objął słup, w rozliczeniach kasa się pojawiła, ale nikt tak naprawdę nie wie, czy rzeczywiście została zaksięgowana. Mogą więc pchać papier w ratach niemalże PKC. Dla zabawy odkupiłem kilkanaście tyś. - jeżeli coś mi z tego nakapie - super, ale na wiele nie liczę. Jest umowa z Autoryzowanym Doradcą - super, więc coś drgnęło, ale tego co będzie po wprowadzeniu nie wie nikt. Prawie 19mln akcji...to dużo...a nawet bardzo.
Żeby nie było - trzymam kciuki.