pajda757

Dnia 2018-06-12 o godz. 18:44 ~Wolf napisał(a):
> Mysle ze narazie z drobnych ktos kupil..tak po zleceniach..dwie szkoly..teraz przygotowuja sobie kurs starymi akcjami...i wprowadzaja akcje jak kurs wedlug nich jest dostatecznie wysoko..albo czekaja..i ciagna dopiero po wprowadzeniu nowych akcji..ktory scenariusz jest waszym zdaniem bardziej prawdopodobny?

Ja uważam że wprowadzenie akcji przed walnym oznacza coś naprawdę gruubego. Szykuje się jakieś bardzo dobre info po walnym i chcą mieć olbrzymi pakiet pod ręką bo wiedzą że po komunikacie zleci się tu pół giełdy. Takie mam przeczucie że szykuje się tu mega wybicie na orbitę i na górze zdają sobie z tego sprawę, więc lepiej mieć czym grać, dlatego wprowadzają akcje w obieg aczkolwiek wcale nie muszą nimi rozgrywać. Konkretny komunikat i ludzie sami podbiją kurs akcjami które były wcześniej w obiegu nawet na poziomy z przed dwóch lat. Będę przypominał jak mantrę przykład spółki która nazywała się Site, kurs chodził po 2-4 gr i po infie że wchodzą w gry wideo było już prawie 50 gr. Czas pokaże jak będzie naprawdę. Zobaczymy już niebawem. Walne za parę dni, ja swój pakiet mam już drugi rok, tyle czekam to jeszcze kilka tygodni mnie nie zbawi i niczego nie zmieni. Na swoje 2 zł poczekać mogę kilka lat. I jak Wolf napisał miejcie jaja i nie oddawajcie za grosze. Pozdrawiam.

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.