~wykres

Dnia 2018-06-11 o godz. 18:35 mul_roboczy napisał(a):
> A obserwowałeś może co się działo z arkuszem na Tauronie jak spadł poniżej 2 zł ? Tam nie takie zlecenia fruwały pojawiając się i znikając. Coraz rzadziej wszystko można jasno wytłumaczyć bo coraz częściej na naszym bananie bawi się spekuła z grubą gotówką. Często jednak ta spekuła podpiera się kreskami. Na Tauronie też mi wychodziło 2 zł jako ograniczenie kanału spadkowego ale nie przypuszczałem, że uda im się tak nisko ściągnąć i zacząłem kupować od 2,20. I co pięknie dociągneli do kreseczki a potem 20 % w górę w ciągu kilku dni.

obserwuję TPE od niedawna, choc nie tak uważnie jak datę
ale tam jest inny akcjonariusz i do tego to jest spółka "polityczna" (Skarb Państwa)
lecz masz rację - tam była też zabawa i to na większą skalę

jednak właśnie z uwagi - jak sam zauważyłeś - zabawy spekuły, byłbym ostrożny w zawierzaniu AT, aczkolwiek widzę tam sporą szansę obecnie na ORGR
jeśli jednak tam jest dalej spekuła, to może być pułapka na byki...

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.