~Akcjonariusz

W związku z terminem WZA planowanym na dzień 29.06.2018r. zwracam się z do wszystkich Akcjonariuszy którym zależy aby ich akcje były coś warte, a majątek ADM nie został wyprowadzony, do wzięcia nim udziału bezpośrednio lub przez pełnomocnika. Osoby  które nie mogą być osobiście bardzo proszę o zaufanie i wystawienie pełnomocnictwa na moją osobę.
Moim celem oraz Porozumienia Akcjonariuszy jest doprowadzenie do wycofania wniosku o pre-pack, oraz rozpoczęcie negocjacji z Admiral Dystrybucja Sp. z o. o. i wierzycielami na temat propozycji układowych. Jeśli wszyscy Panowie aktywnie poprzecie moje działania udzielając swojego głosu na WZA, to są duże szanse aby wspólnie uratować nasze pieniądze i zapobiec likwidacji Spółki, której ZCP cały czas produkuje wysokiej klasy łodzie motorowe.
Apeluję do wszystkich zainteresowanych, do wzięcia udziału w najważniejszym WZA jeśli chodzi o interes Spółki i jej Akcjonariuszy!
Osoby zainteresowane powinny zawnioskować w swoim domu maklerskim, o zaświadczenie dot. rejestracji na WZA spółki Admiral Boats S.A. do dnia 13.06.2018r.
Pragnę serdecznie podziękować wszystkim Akcjonariuszom, którzy do tej pory wspierają moje działania i obdarzyli moją osobę swoim zaufaniem.
Do zobaczenia w Bojanie.
Pozdrawiam
Filip Pałęza
porozumienieadm@onet.pl

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.