Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Dnia 2018-06-06 o godz. 22:14 ~MAŁYBOSS napisał(a):
> Każdy kto ma do czynienia ze spółkami pana P
> orientuje się że jest ich wiele ,
> Porozkładanie akcji na jego słupy , a które nie muszą przekroczyć limitów ujawnienia ilości akcji JEST PROSTĄ DEDUKCJĄ
> jeżeli nas jest ??? 5% , około ???
> to KTOŚ MUSI MIEĆ 95% - I TO MNIE CIESZY !!!!
> W GŁOSOWANIU NIE MA SZANS NA WYGRANĄ ,
> DLATEGO MYŚLĘ ŻE TU JEST JAKIŚ BRZYDKI DEAL
> i warto się zastanowić , PO CO IM POZOSTAŁE 5 % NASZYCH AKCJI ???
> WYSTARCZY ŻE BĘDĄ MOGLI NIMI WŁADAĆ , A PRZEGŁOSUJĄ 100% AKCJAMI CO CHCĄ
> A CO CHCĄ ????
> WYWALIĆ NAS NA NOWĄ GIEŁDĘ ? CZY NA GIEŁDĘ W ESTONII ?
> PO TYLU LATACH POSIADUCHY MUSZĄ ZABRAĆ NAS ZE SOBĄ ALE NA ZŁOTÓWKI !!!
> INACZEJ ZERO RUCHÓW I KISZONKA DALEJ
> CIEKAWE KTO KISI TU WIĘCEJ KASY )))))))????
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
CZY JEST KTOŚ KTO NIE POTRAFI LICZYĆ % ????
" Mały : zastanawia mnie ten cały wywód - ( nie dokońca posądzam cię o współprace z patroa ale wywód jest nieco zmulony nie oparty o twarde dane : , mainowicie ) ;
1. skąd wiiesz , że mamy ok 5 % ???? Te dane zebrałem ja od ludzi którzy deklarowali ilosci - ale czy pisali uczciwie ? , czy nie byli współpracowniami patro ? Zatem od tego momentu cały twój wywód może byc błędny , ze słupy maja ok 95 %
2 Jeśli , tak jak piszesz :" i warto się zastanowić , PO CO IM POZOSTAŁE 5 % NASZYCH AKCJI ???
> WYSTARCZY ŻE BĘDĄ MOGLI NIMI WŁADAĆ , A PRZEGŁOSUJĄ 100% AKCJAMI CO CHCĄ - to nie widzę tu logiki , ich 100% akcji oznacza ,że my będziemy mieli 0 % akcjii - no to co nas będzie interesowac co dalej z ich decyzjami ?
3 " PO TYLU LATACH POSIADUCHY MUSZĄ ZABRAĆ NAS ZE SOBĄ ALE NA ZŁOTÓWKI !!!" - owszem złotówkii po scaleniu - do tego na wnisoek Patroinvest chca obiżyć cenę nominalna - jeżeli będą nieco bezczeli to obniżą tak po prostu o połowę czyli do 5 zł a więc obecnych 5 groszy - i jestes ugotowany. - Przed nową emisją , podbija nieco ponad do 5 zł np 5,50 i już moga zainteresowac nowych nabywców opylając im po 5,50 i wyżej ( zwłascza na nowych rynkach gdzie gracze nie zdają sobie sprawy jakim Polak może byc złodziejem )
Ty tymczasem zostaniesz ze swoimi akcjami wartymi np 8 -9 zł a inni jesczedroższymi . Patro będzie zbije do absurdalnychj niskich wartosci i powrórka jek do tej pory
4 Tak więc kiszonka może być ale dotychczasowych akcjonariuszy ( tak jak ty ) , a patro będzie pogrywał z nowymi , mając w nosie wpisy , że ktoś go wsadzi doi pierdla i śmiejąc sie do rozpuku , że jak tu niektórzy piszą będzie tu musiał coś windowac pod stary akcjonariat - stary akcjonariat stanie się donatorem kasy , która już nigdy do niegoi nie wróci
" Mały " ja juz zaczynam watpić , czy ty przypadkiem nie grasz pod patro , czy to ślęczenie w ilości scenariuszy jakie może wykonac pattro , tak cię zmuliło .
A może ja już kompletnie niczego nie rozumiem , ale liczyc potrafię
zimnakrew