Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Witam,
zgadzam się z regulaminem i opcja rolowania na koniec miesiąca jest mi znana.
We wtorek 29 maja wysłałem posta z dyspozycjąrolowania i wyjechałem na długi weekend.
Przeczytałem zielone literki że post dotarł na forum i na tym sie skończyła moja czujność.
Pamietasz Zosiu że ostatnio dwukrotnie moje posty w dziwny sposób znikały i tylko dzieki twojej obecności on-line na forum zdążyłaś je przeczytać.
Nie mnie oceniać ale w ciągu kwartału mamy w realu 1 rolowanie,a w konkursie jak nie jest po naszej mysli mysimy wykonać ich 4.
Mam propozycję żeby rolowanie było samoistne,chyba ze jest inna wola uczestnika i zgłosi ją na forum.
To tylko zabawa,ale punktów szkoda.....