Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Dedalus mówisz o mnie? Domyślam się ze tak:) Wiec odpowiem Ci. Nie naganiałem na spadki, pisałem to co chyba wiekszość czuła ze spółki windykacyjne są w niełasce. Czułem ze szykuje sie wieksza korekta i uciekłem. Nie po 8 zł tylko ze średnia 8.5 a to jest różnica:) Zaczynałem sprzedawać powyżej 9. Znalazłem okazje zainwestować ta kase gdzie indziej wiec nie chciałem czekac aż tu odbije i nie żałuje. Kupiłem akcje PLW po 86 w lutym a gdzie był kurs jeszcze pare dni temu to możecie zobaczyc. Ale ze byłem chciwy i nie zrealizowałem jak miałem ponad 100% zysku to zrealizowałem 50%. Tak wiec moge odkupić teraz VIn 30% akcji wiecej po 10 zł (gdybym był jasnowidzem mógł bym odkupic 2 razy tyle co miałem po 8.5 w połowie maja) To jest giełda. Pisałem ze widze wsparcie na akcjach Vin na poziomie 6.5 i trafiłem w punkt, pomyliłem sie chyba o 2 grosze. Zawsze wiedziałem ze ta spółka ma potencjał. Nawet jak wysłałem kiedys emaila z zapytaniami do spółki i wrazie czego podałem swoj nr tel to zdziwiłem sie jak z rana osobiście prezes Kulesza do mnie zadzwinił. To świadczyło dobrze o podejściu do akcjonariusza. Gdybym był trolem i naganiał na spadki to nie takie rzeczy ludzie wtedy wypisują. Wyszło ze miałem racje a kurs nie spadł dlatego ze taki leszcz jak ja cos tam dwa albo 3 razy napisał:). Biore pod uwage odkupienie Vin ale mam tez inne perełki na oku. Pozdro!