Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Być może masz rację, napewno branża nie taka przyszłościowa, ale no trzeba szukać jakiś okazji. Ja mam cichą nadzieję na to, że core design i nowy prezes coś tu zdziała, historie staram się ogarnąć choć narazie średnio mam czas, mniej więcej wiem jak tu było, ale zapraszam do dyskusji, myslisz ze te zmiany sa nic nie warte ? Nie musi być przecież 200 zl 3 też by byly spoko :D wypowiedz się jak dobrze ogarniasz spółkę