~ciekawe

nie mam żadnego cisnienia.

Tylko mówie co myślę.
Jak bedzie zobaczymy, jak mówie deweloepr mi sie podoba ale nie sądze ze PD sie sprzeda dobrze . Mnie na razie CFG nie intersuję inwestycyjnie moze dopiero za jakiś czas jesli kolejny projekt bede uwazał za bardziej jednak perspektywiczny w monetyzacji.

I mozesz wierzyc lub nie , cena nie ma znaczenia wieskzego , nawet jesli by mial wartosc 200-300 mln pln ale miałby projekt na tapecie który by dawał spore sznase ze zarobi GRUBY szmal to i tak bym wchodził, niestety uważam że PD nie jest TYM projektem.

Dlatego uwazam ze kapitalziacja 85 mln moze byc za duzą na tym etapie rozwoju , ale też nie bedzie mi pzreszkadzłao jesli beda drożsi, najważniejsze jest to JAKI PROJEKT moga wnieśc do dystrybucji, pzrezuież zdajesz sobie sprawę że jedna gra moze wywindowac ich tworców na bardzo duże kapitalziacje.

Ale jak mówie moim zdaniem niestety PD nie bedzie monetyzacyjnie cool projektem choiciaz widac że sie nad nim napracowali JAKOŚĆ jest cool i wogole, tylko co z TEGO? na chwile obecna niewiele( przynajmniej ja tak to widzę) ale w przyszłości TO MOŻE ZAPROCENTOWAĆ i to GRUBO zaprocentować.

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.