~wiem

Chłopczyku polecałbym zapoznać się z pewnymi danymi oraz informacjami później dopiero coś pisać... i tak np. usuniętego postu odnośnie mammografii...
http://www.prisonplanet.pl/nauka_i_technologia/szwajcaria_zakazuje_bada,p2142604696

odnośnie samego "leczenia" nowotworów ..
http://www.lepszezdrowie.info/kulisy_lecz_n.htm

Powiem tak ...każdy wie że to innowacyjne urządzenie ale... ale nie sprzedało się ...i się nie sprzeda koniec kropka 
przyczyn jest wiele...ale nie mam zamiaru tutaj "kopać się z koniem"... a już na pewno z "Gandalfem od perły"...
widać kolego eo nie wiesz co to jest choroba onkologiczna ....i dziękuj Bogu...

Wyobraź sobie swoją żonę która codziennie się bada urządzeniem czy aby nic się nie pojawiło...wyobraź ją sobie po roku czy dwóch...wiesz czym ona żyje z dnia na dzień?... wiesz jak jej psychika będzie działać? jaki wpływ będzie to miało na atmosferę życia rodzinnego?...to teraz już wiesz dlaczego forum brastera zajmuje się pani psycholog onkologiczna....

Ps.
W odniesieniu do linków,które mam nadzieję z uwagą przeczytałeś i statystyk ....gro osób nie dożywa 5_letniego przeżycia czyli niby "wyleczenia" nie zależnie od rodzaju nowotworu ..dzisiaj odszedł mój szwagier po 3 kursach chemii...według statystyk będzie ujęty w NZK .... bezcelowa operacja ...bezcelowa chemioterapia.... bezsensowne statystyki...

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.