Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Panowie więcej powagi,Nie obcieli nam wypłat,libet jak każda firma sezonowa miewa swoje kryzysy,ale podnosi się i ma się coraz lepiej,spłaca swoje zobowiązania a oraz dba o to aby każdy pracownik otrzymał wynagrodzenie za swoją pracę.Problem w tym że nie każdy pracownik jest lojalny wobec firmy bo znam przypadek,gdzie firma pomogła swojej jednostce a ta po podała rękę a ta została oderwana od organizmu w brutalny sposób.Życie nauczyło mnie że czasami trzeba coś dać, zainwestować aby później móc czerpać zyski.Czytając wasze komentarze zdecydowałem się odpisać choć obiecałem sobie że nie zrobię tego.Najlepiej kiedy coś jest nie tak obrażać kierownika,dyrektora,niewiem kogo jeszcze....może czas popatrzeć na siebie bo może tam jest problem zauważyłem że większość komentarzy jest adresowana od kilku osób które mają jakieś pretensje do mojej firmy,słabe to jest pisać i obrażać za plecami tutaj udając bohatera z pod "MONTE KALESON" gdzie honor ,ambicja,szacunek.........