pluto85md

Wlasnie pomowiles spolke. Raz ze obiecano dywidende, ja czytam dokument polityka dywidendowa i widze ze go realizuja poprzez bb. Dwa pomowiles prezesa piszac ze zalezu mu na niskim kursie, a powolukesz sie na webcast na ktorym mowil ze z niskim kursem lepiej mu sie pracuje. Trzy sprzedano wczoraj lifebrain, raczej prezes zarzadzajacy EV podpisywal umowe. Cztery, pomawiasz spolke ze hra nieuczciwie chcac wyluskac od Ciebie akcje, blad. Ja chce je od ciebie eyluskac i keszcze troche innych inwestorow. Spolka nie gra na akcjach. I tak pracuje "dla MCI", wlasciwie na jego wizerunek, jestem ineestorem i mam prawo jak kazdy inwestor polecac spolke innym, czy wspolpracowac np. z answear poprzez promocje ich portalu w programie partnerskim. Zaangazowalem sie w rozwoj tej spolki na zasadach ogolnodostepnych, podobnie w dotpay. Marne grosze z PP, ale zawsze plis swiadomosc wspierania wlasnej inwestycji.

Dodaj odpowiedź

Temat postu jest wymagany. Temat postu może zawierać min. 2 znaki. Temat postu może zawierać max. 72 znaki.
Treść postu jest wymagana. Treść postu może zawierać min. 2 znaki.
Pole Autor jest wymagane. Pole Autor musi zawierać min. 2 znaki. Pole Autor musi zawierać max. 30 znaków. Pole Autor może zawierać tylko litery, cyfry oraz znaki _ i -.

Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.