Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Dzida będzie... ale czy jutro czy za pół roku?
Biorę to spokój, nie wiem czy taka informacja może spowodować wzrosty, mam wrażenie, że rynek czeka na jakieś mega info z CLN.
Ja mam rocznicę teraz w maju, kiedy mija rok jak zacząłem kupować CLN i dzięki temu niefajnemu boczniakowi z tendencją do cofki nieźle dokupiłem.
Jak nie teraz to za parę miesięcy, ale mam wrażenie, że do końca 2018 powinno odbić i odrobić tą obsuwę do około 40PLN...
Mimo pewnych obsunięć czasowych to spółka naprawdę jest obiecująca i zdrowa.
Życzę sobie i wszystkim inwestorom, żeby za 2-3 lata były tu 3 cyfry.
Bo jak się patrzy na 11bit i rajd z 200 na ponad 500 w 30 dni to też się chce zarabiać.