Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
W 102 % się zgadzam ,złodziej nad złodziejami zrobił interes życia a teraz zdejmie syfa za grosze. Do KNF napisałem 2 pisma w tej sprawie i do dzisiaj nie dostałem żadnej odpowiedzi !!!!!!!!!!!!. Przekręt trudno będzie udowodnić bo wszystko odbywa się zgodnie z prawem a że trwa zaniżanie kursu to inna sprawa tzw. samosprzedawanie. Kto normalny sprzeda po 3.60 jak nie chciał oddać po 5.20 zł. ???. To istny cyrk aż się rzygać chce . Nie mam wolnej kasy a pzt. mam JWC dużo / b.dużo .Jedyne co mnie pociesz że średnia zakupu ponad 3,00 zł. więc mogę wywalić wszystko. Ale - ale ,jak nie oddałem ani 1 szt. po 5,20 to teraz mam być kretynem. NIE ma takiej opcji ! trzymam do końca ,co będzie. Pozdrawiam wytrwałych i nic nie potrafię powiedzieć / napisać - co dalej ?.