Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Aniu możesz napisać do mnie? Mój mail: bercik161616@gmail.com niech napisze każdy do mnie kto otrzymał maila od prezesa spółki, wymienimy się informacjami. Też takiego otrzymałem wcześniej. Powiem tylko tyle dla wszystkich że prezes jest słowny i jak mówi tak robi, powoli realizuje swoje plany. A niedługo powinny pojawić się umowy te 100mln euro wciąż aktualne, wkoncu mamy prezesa tej spółki Glocal Energy w Radzie nadzorczej naszej perły Termo2Power :) pozdrawiam niedługo tu będzie naprawdę grubo,. Przyszłym roku obstawiałam kurs ok 50-100zl nie ma co wcześniej i taniej sprzedawac. Niebawem większość to zrozumiecie o czym pisze dopiero po odpowiedniej raportach, ale wtedy i kurs będzie już znacznie wyższy. Dobrze że wyleeszczyli Bolka,src i Mieszko Łódź - największych naganiaczy na spadki na tej spółce i zarazem golasów bez akcji bez możliwości tańszego odkupienia, głupota kosztuje niech wyciągną lekcje na przyszłość. Ich nie pozdrawiam, jdynie tych, ktorzy są w posiadaniu T2P i GNV