Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
O kontakt a chodzi dokładnie o toczące się sprawy aby móc się podłączyć. Jest kilku chętnych i z czasem może zawiążemy porozumienie.
Cały czas czekam na kontakt ze strony użytkownika Awatar.
sprawakerdos@wp.pl
Nie odpuszczajcie ja po zebraniu rozsądnego materiału roześlę wszędzie gdzie można do gazet, portali, prokuratury, kancelarii Prezydenta i Premiera, ministerstw i gdzie tylko można. Po akcji z Getback jest zainteresowanie podobnymi tematami zauważyłem w mediach.
Nie wstydzcie się to ci którzy nas oszukali powinni się wstydzić i mam nadzieję że sprawiedliwości stanie się zadość