Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
widzisz, tutaj nie znasz dnia i godziny , info może być jutro lub za tydzień lub w dniu wyników lub za miesiąc, cały czas wisi w powietrzu microsoft i deklarowane działania na kwiecień i wyniki w połowie maja. Różnie może być ale stawiam że do piątku znowu złapiemy poziom 3 bez inf. Wg mnie dzisiejsza sesja to było rozstanie z cichym akcjonariuszem który kupił sorrycoach, papier sprzedany bo zapłacić trzeba, z marszu wywalone bez żadnego podbicia , ale to tylko moje spekulacje. Na marginesie info o sprzedaży oceniam na plus bo od początku mnie dziwiła ta wielowątkowość która nie była związana w żaden sposób z głównym profilem, jeszcze powinni sprzedać ahoy.