Treści na Forum Bankier.pl publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją... Bankier.pl nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl art. 39 ustawy z dnia 29 lipca 2005 r. o obrocie instrumentami finansowymi. Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.
Mówiąc szczerze, to liczyłem, że w trakcie weekendu opublikują. To jeszcze nie byłaby tragedia, w końcu i tak nie ma sesji. Ale nadal cisza, już nie mówię o raporcie, ale chociaż jakiś komunikat wyjaśniający opóźnienie. Gdyby ktoś mnie tak potraktował, to odebrałbym to w tylko jeden możliwy sposób, tzn. jako całkowity brak szacunku do mnie, totalne lekceważenie, a stąd już tylko krok do podejrzeń o nieczyste intencje. Nie chcę nikogo straszyć, bo pewnie za tydzień czy miesiąc opublikują bez słowa wyjaśnienia ten nieszczęsny raport, ale... No właśnie. Czemu oni tak postępują???